גמישות

כשהתחלנו לתכנן את הבית במצפה אילן המשפחה טרם החליטה האם הבית ישמש אותם או יהיה מיועד להשכרה.
לכן נדרשה גמישות בתכנון, כך שהוא יוכל לשמש מגוון רחב של דיירים ועם זאת יושם דגש לרצונות המשמעותיים של הלקוחות.
עם התקדמות התכנון, התאהבו הלקוחות בתכנון והחליטו שבבית זה יקבעו את מושבם.
ההחלטה הוכרעה והגמישות נשארה- מבית חד קומתי נשארה להם האפשרות להרחיב את הבית לקומה שניה עם פריצת מדרגות בעתיד
כשאתה שם את הלב שלך בתכנון ובפרטים- אתה שם כדי להישאר…

קטגוריה
בתים פרטיים
מיקום
מצפה אילן
שטח
180 מ״ר
צילום
אורית אלפאסי
שת״פ
דניאלה טהורי
תוכנית אדריכלית

את הקיר במוביל לכניסה לבית, החלטנו לחפות כדי לתת נוכחות משמעותית לחלל הכניסה ויצירת חיבור לצמחיה והחצר המקסימה ע"י שילוב חומרים טבעיים גם בחזית הבית.

 

פינת המשפחה מוקמה במרחב הפנימי בין החדרים. כדי להכניס אור באופן טבעי לחלל זה מיקמנו בתקרה SKY LIGHT.

כבר מרגע הכניסה לבית ניתן לראות את החיבור בין הפנים לחוץ בבית הזה.

ויטרינות וחלונות במרחב הציבורי מאפשרות חדירת קרני שמש ואור טבעי במקסימום.

 

בחדר הרחצה הכללי המשמש את ילדי המשפחה, תוכננו שני כיורי רחצה כדי לאפשר שימוש מקביל בזמנים לחוצים כמו שעות הבוקר ויציאה למסגרות.

פתיחת תוכנית