התרחבות

בית חד קומתי בישוב קטן עבר מהפך, שיפוץ והרחבה- שטחו הוכפל והכל במפלס אחד.
בתהליך התכנון ניתן דגש על יצירת חלל מרווח ונעים עם המון אור טבעי. התקרה אשר נישאת לגובה של  5 מ' הינה אלמנט עיצובי שנותן לחלל הבית את אופיו הכל כך מיוחד.

קטגוריה
בתים פרטיים
מיקום
יישובי בנימין
שטח
כ־300 מ״ר
צילום
ברוך גרינברג
שת״פ
הילה שלם
תוכנית אדריכלית

הסלון- לב הבית
תוכנן כדבר הראשון שמקבל את פני הנכנסים לבית.
חלון הישיבה, אח עצים והגג החשוף מזמינים את כל מי שמגיע לקחת חלק באוירה הנינוחה והחמימה המתקבלת.

אופי וסגנון המשפחה לארח בעיקר בשבתות, הכתיבו את מיקום פינת האוכל במקום ייעודי ומכובד, המאפשר אירוח נעים, פרטי ומזמין.

פינת המשפחה מהווה מעבר לחדרים נוספים ומשמשת בעצמה כחלל פונקציונאלי המאפשר משחק, צפייה משותפת ועבודה במחשב ולא בחלל הסלון.

חדר השינה של הזוג תוכנן בקצה הבית, רחוק מכל ההתרחשויות בבית למתן פרטיות, ועוצב בהתאם.

פתיחת תוכנית